Home » 2017 » November » 16

~500 g jautienos kumpio
2 v. š. miltų
1 didelis svogūnas
1 saliero lapkotis
3-4 morkos
Lauro lapai
1 skiltelė česnako
1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
1 a. š. kmynų
2 v. š. pomidorų pastos
400 ml sultinio
Druska, pipirai
Aliejus kepimui
1 a. š. citrinos sulčių
2 v. š. grietinės (galima ir be jos)

Mėsą supjaustyti kaip galima ploniau, pabarstyti druska, pipirais, pabarstyti miltais ir apvolioti viską gerai rankomis. Nebūtina, kad kiekvienas gabaliukas būtų vienodai ir tolygiai padengtas miltais. Į keptuvę įpilti porą šau ... Read more »

Views: 545 | Added by: admin | Date: 2017-11-16 | Comments (0)

700-800 gr. mėsos (kiaulienos arba jautienos)
2 morkos
2 svogūnai
1 raugintas agurkėlis
Prieskoniai
Grietinė
Pomidorų padažas
Garstyčios

 

Kiaulieną supjaustyti  juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus  majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį ... Read more »

Category: Kiauliena | Views: 658 | Added by: admin | Date: 2017-11-16 | Comments (0)