Home » 2017 » November » 16 » Tarybinis guliašas
11:35 PM
Tarybinis guliašas

700-800 gr. mėsos (kiaulienos arba jautienos)
2 morkos
2 svogūnai
1 raugintas agurkėlis
Prieskoniai
Grietinė
Pomidorų padažas
Garstyčios

 

Kiaulieną supjaustyti  juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus  majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą  miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti. Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!!!

 

http://skanusgyvenimas.com/blogas/tarybinis-guliasas/

Category: Kiauliena | Views: 659 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: