11:35 PM Tarybinis guliašas |
Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti. Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.
http://skanusgyvenimas.com/blogas/tarybinis-guliasas/ |
|
Total comments: 0 | |