Home » 2013 » August » 28 » Miltiniai ežiukai
2:36 PM
Miltiniai ežiukai

Reikės:

2 stiklinių persijotų miltų

šlakelio vandens

žiupsnelio druskos.

 

 

 

 

 

Gaminamas:

Į miltus sumaišytus su druska pilame šiek tiek vandens, maišome, toliau minkome. Užminkome ganėtinai kietą tešlą.
 
 Tuomet imame gabalėlį, darome piršto storumo juostelę, kurią supjaustome 2cm ilgio juostelėmis, braukiame per bulvinės tarkos ''blogąją'' pusę.
 
Paruoštus ežiukus verdame pasūdytame vandenyje maždaug 10min. Siūlau valgyti su tirpintu sviestu ir giretine. Skanaus!
Category: Miltiniai patiekalai | Views: 1262 | Added by: admin | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: